Wimperextensions2018-09-24T11:58:51+00:00

One By One wimperextensions

Wimperextensions Rotterdam

Topkwaliteit wimperextensions

Wimperextensions Rotterdam – Op ieder moment van de dag een stralende blik hebben? Dat kan! Met onze topkwaliteit wimperextensions bieden wij de mogelijkheid om zelfs bij het ontwaken een stralende, frisse blik te hebben. Nooit meer last van klonten mascara of uren voor de spiegel om je make-up ON POINT te hebben. Wimperextensions is de absolute oplossing voor dames die liever s’morgens wat langer blijven liggen ZzzZzz én er zonder make-up ook op en top uit te zien!

De behandeling wordt uitsluitend door gecertificeerde en professionals uitgevoerd. Ben je benieuwd wat een nieuwe set of het bijvullen kost? Bekijk dan hier onze tarieven of boek direct online een afspraak! Via ons online boekingssysteem, hier kun je direct zien wanneer er nog plek is voor de gewenste behandeling.

Kom je van een andere salon?

Indien je nog wimperextensions hebt en je toch bij ons een afspraak wil maken, houd er dan rekening mee dat je tijdens het maken van een afspraak voor Wimperextensions bij ons ook voor “Wimpers verwijderen (andere salon)” moet kiezen.

Je kan er ook voor kiezen om de wimpers ergens anders eraf te laten halen voordat je bij ons langskomt. Let wel op; de wimpers dienen volledig verwijderd te zijn, anders moeten wij hier als nog kosten voor rekenen!

Foto’s van de wimperextensions

Als je meer foto’s wilt zien van ons werk, kijk dan even op ons Instagram account! Zie onderaan de pagina of zoek op: @Beausavo

Foto’s van de salon

Afspraak maken

Wist je dat je bij ons gemakkelijk en snel online een afspraak kunt maken?
Wij hebben een online agenda waar je direct kunt zien wanneer er plek is!
Je kunt zelf één of meerdere behandelingen online boeken en je ontvangt direct een bevestiging van je afspraak.

Maak nu een afspraak

Reviews van klanten

Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan de reviews die klanten bij ons achterlaten na een bezoek!