One By One wimperextensions

Wimperextensions Rotterdam

Tijdelijk geen nieuwe klanten

Toch volle wimpers hebben? Boek dan een wimperlifting! (Klik hier)

Topkwaliteit wimperextensions

Wimperextensions Rotterdam – Op ieder moment van de dag een stralende blik hebben? Dat kan!, want et onze topkwaliteit wimperextensions bieden wij de mogelijkheid om zelfs bij het ontwaken een stralende, frisse blik te hebben. Daarnaast heb je nooit meer last van klonten mascara en hoe je ook niet meer uren voor de spiegel te staan om je make-up goed te krijgen. Wimperextensions is de absolute oplossing voor dames die liever s’morgens wat langer blijven liggen én er zonder make-up ook op en top uit te zien!

De behandeling wordt uitsluitend door gecertificeerde en professionals uitgevoerd. Ben je benieuwd wat een nieuwe set of het bijvullen kost? Bekijk dan hier onze tarieven of boek direct online een afspraak! Via ons online boekingssysteem, hier kun je direct zien wanneer er nog plek is voor de gewenste behandeling.

Hoe werkt het?

Je eigen wimperextensions zijn de basis voor de Wimperextensions die wij gebruiken. De wimpers worden haartje voor haartje op je eigen wimpers geplaatst. Hierdoor worden je wimpers dus verlengd en dit geeft een natuurlijk effect. Normaal verlies je één tot twee wimpers per dag, of je nu wel of geen wimperextensions draagt. Je zult dus ook wimpers verliezen wanneer je wimperextensiosn draagt, maar niet meer dan normaal.

Hoe lang blijft het zitten?

De wimpers zullen twee tot drie weken blijven zitten, mits je ze goed verzorg natuurlijk!. Ook scheelt dit per persoon en kan het zijn dat de wimpers de ene keer beter blijven zitten dan de andere keer. In de Herst verlies je bijvoorbeeld meer haren omdat je dan over over het algemeen ook meer haren verliest en je haren dunner worden waardoor je wimpers dus sneller kunnen uitvallen.

Kom je van een andere salon?

Indien je nog wimperextensions hebt en je toch bij ons een afspraak wil maken, houd er dan rekening mee dat je tijdens het maken van een afspraak voor Wimperextensions bij ons ook voor “Wimpers verwijderen (andere salon)” moet kiezen.

Je kan er ook voor kiezen om de wimpers ergens anders eraf te laten halen voordat je bij ons langskomt. Let wel op; de wimpers dienen volledig verwijderd te zijn, anders moeten wij hier als nog kosten voor rekenen!

Foto’s van de wimperextensions

Als je meer foto’s wilt zien van ons werk, kijk dan even op ons Instagram account! Zie onderaan de pagina of zoek op: @Beausavo

Foto’s van de salon

Afspraak maken

Wist je dat je bij ons gemakkelijk en snel online een afspraak kunt maken?
Wij hebben een online agenda waar je direct kunt zien wanneer er plek is!
Je kunt zelf één of meerdere behandelingen online boeken en je ontvangt direct een bevestiging van je afspraak.

Maak nu een afspraak

Reviews van klanten

Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan de reviews die klanten bij ons achterlaten na een bezoek!