Bindweefselmassage

De bindweefselmassage van hannah is een unieke massage dat je huiddoorbloeding stimuleer, werkt op verjonging van de huidstructuur, heft blokkades op en geeft jouw huid weer die natuurlijke frisse glow!

Wanneer een huid goed doorbloed is, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan.

hannah bindweefselmassage

Door mideel van de speciale grepen die de hannah bindweefsel bezit, wordt de huid flink aan het werk gezet. Ook word de doorbloeding gestimuleerd en de aanmaak van collageen bevorderd. Hierdoor worden de afvalstoffen beter afgevoerd.

Wanneer een bindweefselmassage in kuurverband wordt gedaan ( zeer aan te raden ) zorg je ervoor dat de cellen continu geprikkeld worden en tekenen van huidverbetering eerder zichtbaar worden. Wil je de hannah bindweefselmassage los ervaren? boek dan onze hannah Xperience!

De hannah bindweefselmassage doet geen pijn en is een zeer aangename beleving!

Magic hands, fantastic skin!

Wanneer een kuur van 6 behandelingen wordt afgenomen ontvang je 15% korting op de nodige hannah producten voor thuis! 

Een kuur van 6 behandelingen bestaande uit;

  • 60 minuten
  • 4x 30 minuten
  • 60 minuten (Gratis!)

Kuur van 6 behandelingen €180,00 

Deze behandelingen dienen op korte termijn te worden uitgevoerd voor het gewenste resultaat. Een kuur kan enkel worden afgenomen wanneer je thuis de producten ook gebruikt of gaat gebruiken.

Wil je meer informatie over hannah? Bekijk dan de website: www.hannah.nl