hannah Bindweefselmassage

De bindweefselmassage van hannah is een unieke massage dat je huiddoorbloeding stimuleer, werkt op verjonging van de huidstructuur, heft blokkades op en geeft jouw huid weer die natuurlijke frisse glow!

Wanneer een huid goed doorbloed is, is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Bij een slechte doorbloeding kunnen o.a. rimpels, verklevingen of acne ontstaan.

71 euro korting met een kuur!

Kuur van 6 behandelingen €235,00 ipv €302,00!

Een kuur van 6 behandelingen bestaande uit;

  • 2x 45 minuten
  • 4x 30 minuten

Tijdens de kuur kom je 2 x per week voor de bindweefselmassage. Na de de kuur is het belangrijk om af te bouwen en maandelijks te blijven onderhouden, zodat het resultaat niet verloren gaat. 

Wil je meer informatie over hannah? Bekijk dan de website: www.hannah.nl

Wanneer een kuur van 6 behandelingen wordt afgenomen ontvang je ook 10% korting op de nodige hannah producten voor thuis! 

Boek de hannah Bindweefselmassage!

Direct een kuur inplannen? Bel of mail ons even!

hannah bindweefselmassage

Door mideel van de speciale grepen die de hannah bindweefsel bezit, wordt de huid flink aan het werk gezet. Ook word de doorbloeding gestimuleerd en de aanmaak van collageen bevorderd. Hierdoor worden de afvalstoffen beter afgevoerd.

Wanneer dit in kuurverband wordt gedaan ( zeer aan te raden ) zorg je ervoor dat de cellen continu geprikkeld worden en tekenen van huidverbetering eerder zichtbaar worden. Wil je de hannah bindweefselmassage los ervaren? Boek

De hannah bindweefselmassage doet geen pijn en is een zeer aangename beleving!

Magic hands, fantastic skin!

Tijdelijke Actie!

30 Min bindweefselmassage voor 45,50! (Incl Intake)
45 Min bindweefselmassage voor 60,00! (Incl Intake)

Boek de hannah Bindweefselmassage!