Wat is een hannah huidcoach?

Huidcoach. Alles wat je moet weten en wat het verschil is tussen een “gewone” schoonheidsspecialiste en bijvoorbeeld een huidtherapeut. Dit leggen wij je graag uit in deze blog.

hannah huidcoach

De term “huidcoach” is bedacht door het Nederlandse huidverbeteringsmerk “hannah“. Nadat je een opleiding hebt gevold als schoonheidsspecialiste volg je bij hannah nog een opleiding tot huidcoach. Je mag jezelf pas “huidcoach” noemen en de producten van hannah gebruiken als je deze opleiding van hannah hebt gevolgd.

Het doel van een hannah huidcoach is om je bewust te maken van je huid en huidverbetering toe te passen door middel van de hannah werkwijze, producten en de technieken die wij gebruiken. hannah kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak van huidverbetering waarbij de klant volledig centraal staat. Als huidcoach geven wij de klant 100% persoonlijke aandacht en begeleiding met huidverbetering als resultaat.

Alle producten die wij als hannah huidcoach aanbieden zijn speciaal afgestemd op de conditie en benodigdheden van jouw huid. tenslotte is iedere huid uniek! Het thuis gebruiken van de hannah producten om de behandeling te ondersteunen is een essentieel onderdeel om je huid te verbeteren. De huidcoach begeleidt, maar zelf zal je de verantwoordelijkheid voor de dagelijkse verzorging van je huid moeten nemen.

Huidmeting & intakegesprek

Na een intakegesprek  en huidmeting door middel van de Hannah Skin Analyzer op de natuurlijke huidwaardes ( vocht, vet, PH, pigment en roodheid ). Daarna start de behandeling. Verder zullen wij speciaal op jouw huid afgestemd advies geven over de juiste producten.

Welke gezichtsbehandeling je ook kiest, wij als jouw persoonlijke huidcoach trakteren je op een effectieve behandeling met de bedoeling; huidverbetering als resultaat!

huidcoach

Wat zeggen klanten over ons als huidcoach?

Gisteren voor het eerst geweest en heel te vrede goede uitleg van producten. Tot snel Samantha

Joke

Super fijne en deskundige behandeling, echt een aanrader!

Hilleke

Ik had een cadeaubon voor een gezichtsbehandeling gekregen. Was heerlijk en goed advies gekregen!

Gerrie

Afspraak maken

Wist u dat u bij ons gemakkelijk en snel online een afspraak kunt maken?
Wij hebben een online agenda waar u direct kunt zien wanneer er plek is!
U kunt zelf één of meerdere behandelingen online boeken, u ontvangt hierna direct een bevestiging van uw afspraak.

Online afspraak maken

Onze klanten reviews

Bent u benieuwd wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan de reviews die klanten bij ons achterlaten na een bezoek!