Massages

Massage rotterdam

Massage Rotterdam.
We kennen het allemaal, druk op het werk en stress in het privéleven. Wil je even alle werkdrukte en stress vergeten? Geniet van één van onze heerlijke massages en kom tot rust. Een massage kan hulp bieden bij verminderen van je lichamelijke klachten, maar nog beter is om klachten te voorkomen!

Een massage stimuleert de doorbloeding van het lichaam en helpt hiermee afvalstoffen af te voeren. De spieren zullen meer zuurstofrijk bloed krijgen waardoor het lichaam minder verkrampt/vermoeid aanvoelt.

Door het nemen van een massage zal het lichaam tot rust komen en ben je weer opgeladen om er tegenaan te gaan! Want vergeet niet: een ontspannen geest, is een ontspannen lichaam! Massage Rotterdam.

Massage rotterdam

Waarom een massage?

Het nemen van een massage heeft positieve effecten op onderstaande klachten:

Stijve nek, Last van de rug, Stress, Vermoeidheid, Hoofdpijn & Slaapproblemen

Tip: Geef een massagebon cadeau (Cadeaubon). Iedereen kan wel een beetje ontspanning gebruiken!

Foto’s van de salon

Nek-schouder en rug massage

Vanaf €32,50  voor 30 minuten!
Deze massage is speciaal voor mensen die klachten hebben in het gebied van de nek,schouder en rug. Tijdens deze massage wordt er een stevige tot krachtige, maar zeker prettige druk op de spieren gegeven. Het masseren van de spieren zullen de doorbloeding stimuleren en blokkades opheffen. Heb je liever een extra krachtige massage, kies dan onze intens sportmassage.
Boek nu!

Relax massage

Vanaf €42,50 voor 45 min!
Houd je van een ontspanningsmassage? Dan is deze massage écht iets voor jou! Heerlijk ontspannen en tot rust komen door klassieke massagegrepen. Tijdens deze massage wordt een milde tot stevige druk gegeven om de massage aangenaam en ontspannen te houden! (Hoeveelheid druk altijd in overleg met de klant)Deze massage is zeer geschikt voor mensen die enige stress ervaren. Maar natuurlijk is deze relax massage ook prettig om lichaam en geest even aan het drukke leven te laten ontkomen.
Boek nu!

Intens sport/Deep Tissue massage

€44,50 voor 45 minuten!
Deze massage is een erg stevige en krachtige massage. Gericht op blokkades (knopen) in de spieren. Het doel van deze massage is om de spieren aan te pakken en klachten te verhelpen. Toch liever iets minder stevig? Kies dan voor een relax massage.
Boek nu!

Afspraak maken

Wist je dat je bij ons gemakkelijk en snel online een afspraak kunt maken?
Wij hebben een online agenda waar je direct kunt zien wanneer er plek is!
Je kunt zelf één of meerdere behandelingen online boeken en je ontvangt direct een bevestiging van je afspraak.

Maak nu een afspraak

Reviews van klanten

Benieuwd naar wat onze klanten van ons vinden? Bekijk dan de reviews die klanten bij ons achterlaten na een bezoek!